Skærp medarbejdernes kompetencer med et tysk sprogkursus

08 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står din virksomhed eller organisation for at skulle udvide til nye sprog områder eller territorier? Så er det en fordel hvis mindst én af medarbejderne mestrer sproget i det pågældende land – og dette kan læres på et sprogkursus.

Hvor kan jeg sende mine medarbejdere på tysk sprogkursus i Herning?

Hvis du leder efter en kompetent udbyder af tyske sprogkurser i Herning eller omegn, kan du med fordel vælge Ypsilon. Hos Ypsilon er du garanteret sprogkurser i høj kvalitet, med et niveau som i udgangspunktet matcher dine medarbejderes.

Når du vælger at lade Ypsilon forestå uddannelsen af dine medarbejdere, kan du forvente solide resultater på kort tid. De intensive sprogkurser hos Ypsilon foregår under kyndig vejledning af erfarne undervisere og tilrettelæggere, som er særligt opmærksomme på hver enkelt deltager og hans eller hendes individuelle fremskridt.

Er dine medarbejdere motiveret for at tilegne sig tyske sprogkundskaber, vil et tysk sprogkursus hos Ypsilon være et banebrydende skridt på vejen til at mestre sproget. Hos Ypsilon vil medarbejderne gennemgå et intensivt og lærerigt undervisnings forløb, som består af såvel kurser i klasselokale med direkte undervisning som af online seminarer og hjemmearbejde.

Ypsilon tilbyder tre forskellige slags kurser i tysk, nemlig intensiv kurser, crash kurser og special kurser. Et crash kursus forløber over to uger, med to undervisningsdage á otte timer per uge. På et intensiv kursus vil deltagerne gennemgå 32 lektioner fordelt over et otte ugers forløb, med en ugentlig undervisnings dag á fire timer.

Der vil som maksimum være fire elever per underviser på et hold, hvilket vil gøre det nemt for hver enkelt deltager at få individuel hjælp og støtte. Og på et special kursus vil kurset blive skræddersyet deltagerne, og undervisningen tilpasset kundens behov.

Hvis du ønsker at vide mere om tyske sprogkurser hos Ypsilon, kan du altid klikke ind på hjemmesiden Ypsilon.dk og få mere information.

More articles