Skadedyrsbekæmpelse af hvilken slags?

07 april 2021 Anders Lundtang Hansen
Skadedyrsbekæmpelse af hvilken slags?

Der er ikke langt til at skulle indhente hjælp med at bekæmpe skadedyr.

Det er blot at tilse dette link: https://insektimus.dk/ 

De har også deres oversigt over, hvad man vil kalde skadedyr, og hvis du ikke kan se den, så er det bare med at spørge dem, hvad de tager sig af af skadedyr, så du kan finde ud af, om det er dem, du skal tage fat i, eller om du skal have fat i nogle andre.

Men derfor kan man jo stadig tillade sig at spørge i den sammenhæng: Hvad er skadedyr?

Det er noget af det, vi vil se nærmere på i denne artikel, om måske bliver du klog på dyrs forskellige hierarki i dette samfund, som vi mennesker har skabt.

For det er nok noget af det vigtigste at tænke på i denne sammenhæng: Dyr har jo deres plads i naturen, men vi mennesker har gjort dem til skadedyr.

Skal man benytte sig af skadedyrsbekæmpelse eller ikke?

Alle arter er jo invasive på sin måde, og vi mennesker er også en af disse arter, men vi forsøger så bare at være invasive ved at forsøge at fjerne de andre arter, som vi ikke kan lide, om de besøger os uønsket, eller hvis de opholder sig et sted, der ikke passer os.

For vi kalder jo arter for invasive, hvis de fylder for meget og er der i lidt for stort omfang.

Men det er jo deres natur at være sådan og fylde godt til og prøve at være den dominerende af slagsen for ikke bare at overleve, men også for at sprede deres gener.

Så når vi mennesker forsøger at slette dem, så forsøger vi egentlig bare at begrænse deres omfang, men tænk lige, hvis der var andre dyrearter, der forsøgte at gøre det samme ved os?

Flere Nyheder