Skab liv i dine stuer med smukke plakater

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du i tvivl om hvorledes du skal dekorere væggene i dine stuer og værelser? Så kan du med fordel overveje plakater.

Hvorfor skal jeg vælge plakater til mine vægge?

Hvis du ynder det lette skandinaviske look i dit møbel design og interiør er det oplagt at udsmykke væggene med smukke plakater i samme stil. Måske forbinder du mest plakater med teenager værelsets tvivlsomme dekorationer i ringe kvalitet, trykt på dårligt papir og med farver som falmede efter kort tid. Men plakater anno 2020 er en helt anden snak. En moderne plakat er et fint alternativ til et originalt kunstværk. Og så er plakater langt billigere end et maleri eller et tryk fra en kendt kunstners hånd.

Hvem er ViSSEVASSE?

Foruden at være et udstyr som bedst kan oversættes til vrøvl eller sludder er ViSSEVASSE også navnet på et københavnsk design og papir studie som fremstiller grafiske produkter i høj kvalitet. ViSSEVASSE producerer såvel plakater som flyers, tryksager og brochurer, og du kan faktisk også købe smukke fødselsdags kort eller kort til andre anledninger hos ViSSEVASSE.

ViSSEVASSE er grundlagt, ejet og drevet af makkerparret Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen. Begge indehavere har en kreativ og kunstnerisk åre og har igennem de sidste 20 år arbejdet med såvel grafisk design som med scenografi og mode. Hos ViSSEVASSE finder du smukke plakater i et blødt og stilmæssigt rent design. ViSSEVASSE elsker de sarte pasteller, de rene linjer og den æstetik som ligger i nostalgi og kultur arv.

Siden 2013 har ViSSEVASSE stået for plakat design med kant og personlighed. Design duoen har en udtalt veneration for ikoniske bygninger og lækker arkitektur og en stor passion for det grafiske udtryk. Hvis du er fan af det stilrene design med et twist vil du elske de spændende plakater fra ViSSEVASSE som kan lyse en hel stue op med deres nærværende personlighed.

Se de smukke plakater på vissevasse.dk

More articles