Skab en professionel firmaprofil

02 April 2020 Pia Nielsen

editorial

Billeder siger mere end 1.000 ord – og professionelle billeder afspejler en professionel firmaprofil. Når du vælger en professionel erhvervsfotograf i Skive, vælger du professionelle fotos til din firmaprofil. 

Billeder til hjemmesiden

En erhvervsfotograf tilbyder hele paletten af professionelle fotos til firmaets hjemmeside – uanset om du har brug for stilistiske illustrationer af, hvad din virksomhed står for, produktfotos til webshoppen eller portrætter af medarbejderne. Vis hvad dit firma står for med professionelle fotos på hjemmesiden. 

Afspejler din hjemmeside din firmaprofil?

Er din hjemmeside i lige så høj kvalitet som dine produkter? En hjemmeside er ofte det første kunder møder, og et godt førstehåndsindtryk kan gøre hele forskellen. Sørg for at udstyre din hjemmeside med unikke og professionelle billeder, så kunderne kan se, hvad du står for. Er du i tvivl om, hvilke typer billeder, der vil passe til din hjemmeside og firmaprofil, kan du med garanti få råd og vejledning af en professionel erhvervsfotograf.  

Har du en professionel webshop?

Produktfotos sælger – og en professionel webshop viser opdaterede og realistiske billeder af dine produkter. Når alle produktbilleder bliver håndteret af én erhvervsfotograf, er du sikker på, at stilen er den samme gennem hele sortimentet, og at kvaliteten er i orden. 

Hvem er dine medarbejdere?

Personliggør din virksomhed med gode portrætter af dine medarbejdere. Det signalerer seriøsitet og gør en ellers upersonlig online kontakt til en værdifuld personlig oplevelse. At få sat ansigt på en person gør kunder trygge, og øger chancen for, at de vender tilbage en anden gang. 

Få opdateret din firmaprofil visuelt

Det er aldrig for sent at få opdateret sin hjemmeside og firmaprofil med professionelle billeder. Start med at udskifte de billeder på hjemmesiden, der går igen som en slags kendetegn, og få derefter opdateret medarbejdernes portrætter og til sidst webshoppens produkter. Det er en udgift, der som regel betaler sig på den lange bane.  

 

 

More articles