Skab 3D skilte, der laver mønster efter synsvinkel

03 August 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kender du de der optiske illusioner, hvor man får at vide, at der gemmer sig (mindst) to figurer alt efter, hvad man vælger at fokusere på?

Det er som regel skabt i to dimensioner ud fra farverne sort og hvid, og nogle mener, at alt efter hvad man ser, så kan man også sige noget om ens personlighed.

Det passer nok næppe, men det er imponerende godt lavet.

Så har du måske også oplevet de billeder, der er lagt i flere lag, hvor man kan dreje dem, og så vil motivet skifte mønster, da der egentlig er lagt to billeder over hinanden, som kommer frem alt efter, hvordan man er placeret foran dem.

Sådan kunne man jo også forsøge at eksperimentere med 3D skilte, som man bruger ved forretninger eller lignende.

Lav flere budskaber med det samme 3D skilt

Et eksempel kunne jo være, at man laver et 3D skilt, hvor man fra den ene side ser en del af navnet på butikken, og fra den anden side kan man se sloganet.

Den slags er jo meget praktisk, hvis man nu har en lille facade, hvor man gerne vil udnytte pladsen fuldt ud.

Selvfølgelig vil det være lidt svært at se, hvis man ikke står korrekt, og det kan måske se helt skævt ud, hvis man står i en særlig vinkel.

Men det kan også blive en sjov udfordring for gæsterne, der får at vide, at der gemmer sig budskaber i skiltet ude foran.

Det kunne jo være en måde at gemme et godt tilbud med et kodeord eller lignende, som man skal komme ind og sige i butikken for at benytte sig af det tilbud.

Der vil være mange muligheder at udnytte sådan et 3D skilt på, hvis man lige forsøger at tænke ud ad boksen og være lidt kreativ, så man både kan være praktisk og smart på samme tid.

More articles