Sjove fakta om din hamster

15 januar 2020 Lykke Holzmann Søby

editorial

Hamstere er naturligvis natvæsner. De er vilde med at sove om dagen og lege om natten.

Hamstere er venlige. Mens de kan bedst lide at bo alene, nyder de dit selskab.

Hamstere kan lære deres navne. Hvis du ofte taler med din hamster, bliver hun vant til at høre sit navn.

Hamsternes tænder vokser altid. Sørg for at have tygge legetøj som pinde i deres hamsterbur for at hjælpe dem med at holde tænderne nede.

Hamstere vil aflægger toiletbesøg i et eller to hjørner af deres Hamsterbur. Husk at fjerne deres efterladenskaber hver dag.

Hamstere kan ikke lide ekstreme temperaturer. Anbring ikke deres Hamsterbur i direkte sollys eller i nærheden af ​​radiatoren eller aircondition.

Hamstere har brug for at røre sig en hel masse. Sørg for, at din hamster har et hjul i sit levested. Supplér hendes daglige “løbeture” med en overvåget intern tur i hendes hamsterkugle.

Hamstere kan godt lide at gemme sig. Når de sover, synes hamstere at grave og skjule sig i en lille hule.

For en hamster er store ting – som dig – det samme som skræmmende rovdyr.” Vil du reducere dine chancer for at blive bidt? Gå hen til din hamster fra siden, og tal med dem eller sig deres navn. Gør ikke din hamster forskrækket.

Hamstere kan godt lide grøntsager og frugter. Selvom de kun bør være omkring 10% af deres samlede diæt, er et par baner af bananer, jordbær, gulerødder eller salat en sund kost. Sørg for at fjerne uopløste bidder inden for 24 timer.

Hamstere kan lide et rent hjem. Vask dit Hamsterbur en gang om måneden i varmt sæbevand. Brug aldrig et ammoniakbaseret rengøringsmiddel på dit hamsterbur.

Hamstere elsker at grave i deres sengetøj. Sørg for, at det er lavet af sammenkrøllet papir eller spån af træ. Brug aldrig cederbaserede produkter.

Giv aldrig din hamster koffein, chokolade eller alkohol. Det kan have alvorlige helbredsmæssige konsekvenser for din hamster.

For at finde det perfekte hjem til din hamster, besøg https://dyreverdenen.dk/bure-loebegaarde 

Flere Nyheder