Sæt dit hår som du vil med Danmarks stærkeste voks!

02 september 2019 admin

editorial

Det kan være fuldstændig altafgørende for din frisure, hvilken voks du bruger – er den til at arbejde med, har den hold, har den for lidt eller for meget glans? Hvordan er konsistensen, hvordan er prisen, hvordan er duften?

Det danske mærke “TrontVeit”, der kan købes på https://hair4all.dk/produkter/?brand=4578-trontveit,et mærke du helt sikkert bør notere dig , når du er på jagt efter en ny voks. TrontVeit har allerede vundet indpas hos både professionelle stylister, frisører og forbrugere.

TrontVeit er et dansk firma, og de har lanceret serie “Attitude”, der er en lang række kvalitetesprodukter til styling. Der kan løbende føjes nye produkter til, og de går som varmt brød på markedet. Hårprodukterne kan opløses i vand – det er altså ikke nødvendigt at stå og fedte med shampoo – og de er super lette at skylle ud. Du kender sandsynligvis “Rock Solid Attitude” samt “Solid Attitude”, der kommer i henholdsvis røde og blå bøtter – og disse er ægte bestsellere. Som et ekstra – og stort! – plus, er samtlige forhandlede produkter i “Attitude”-serien godkendt til grønne frisører.

Her følger lidt information om førstnævnte voks, “Rock Solid Attitude”. Den kan med stor sandsynlighed betegnes Danmarks allerstærkeste voks. Når man mærker konsistensen skulle man måske ikke umiddelbart tro det, da konsistensen faktisk er lidt blød – men lad dig ikke snyde! Den har et ekstremt stærkt hold, og du kan sætte dig hår lige præcis, som du ønsker. Spikes eller strithår kan for eksempel være lidt af en udfordring, da de ofte vil flade ud efter ganske kort tid – men det er ikke tilfældet med denne voks! Du kan også tage voksen med i tasken og rette dit hår løbende dagen igennem. 
Voksen er ikke fedtet, hvilket ellers ofte opleves. Den kan opløses så let som ingenting – som allerede nævnt er sæbe ikke engang en nødvendighed.
“Rock Solid Attitude” er desuden fuldstændig fri for de giftige parabener, og i produktet er der ikke nogen unødigvendige stoffer tilsat. 
Og nu til noget genialt – på alle bøtter finder du en QR-kode til scanning – ved at gøre dette fremkommer en grundig vejledning i, hvordan du anvender det givne produkt. Nemmere bliver det ikke!
 
 

Flere Nyheder