Sænk lydniveuaet i hjemmet med lyddæmpende billeder

08 december 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Har du store åbne rum i hjemmet, er det virkelig rart, at hele familien har mulighed for at være sammen der. Det gør dog også, at lydniveauet kan blive utrolig højt, fordi I har gang i en masse forskellige ting på samme tid. Det kan være, at der er en, der laver mad, mens en anden ser fjernsyn, og børnene leger på gulvet. Så kan der pludselige komme til at være rigtig meget lyd, og det kan være stressende og ubehageligt for jer at opholde jer i rummet.

En god ide kan derfor være, at I får sat lyddæmpende billeder op på væggene.Det er med til at sænke lydniveauet, hvilket kan være rigtig rart for jer. Pludselig kan I voksne igen føre en samtale, mens børnene leger på gulvet.

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan købe billeder, der virker lyddæmpende. Et af de steder er sumopix.com. De har en række forskellige billeder i deres billedebank, som du kan vælge imellem. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde det helt rette billede til dit hjem.

Hvis du allerede har det rette billede, kan du dog også få skabt et lyddæmpende billede af det. Det kan være, at du gerne vil have et smukt billede hængende på væggen, som virkelig betyder noget for dig, og som du vil blive glad for at se på hver eneste dag. Måske er det et billede af dine børn, din hund eller din ægtefælle. Måske er det et smukt billede, som du har taget ude i naturen. 

Motivet kan også være et, der får dig til at drømme dig væk. Det kan være rart at gøre nogle gange. Så kan du tænke på de gange, hvor du har været ude at rejse, eller hvor du har været i sommerhus og virkelig nydt det. 

Flere Nyheder