Sådan øger du din boligværdi

27 oktober 2019 Cecilie Mortensen

editorial

Uanset om du overvejer at sælge din bolig eller ej, kan en professionel facaderens gøre en markant forskel for din bolig eller virksomhedsdomicil. Det gælder både i forhold til det æstetiske udseende på den aktuelle bolig samt ejendommens boligværdi. En facaderens kan både være ideelt for private husstande, boligforeninger samt professionelle virksomheder. Med tiden vil du opleve at enten din facade eller dit tag enten bliver beskidt eller der sætter sig alger og mos på facaden på grund af det danske vejrforhold. Særligt om efteråret og vinteren, kan det være en stor del nedbør, kulde og vind, der er med til at sætte sit præg på ejendommens facade. En facaderens vil derfor klæde din bolig eller domicil på til efteråret med et nyt frisk “look”, så det ligner at det står som nyt igen.

En professionel facaderens øger din boligværdi 

Hvis du derfor oplever alger eller mos på din facade, kan der være flere fordele i at få foretaget en professionel facaderens på din ejendom. En facaderens vil medvirke til at alger og mos bliver holdt væk fra facaden i længere tid. Det er væsentligt, da det først og fremmest kan medføre større følgevirkninger for ejendommen, hvis ikke algerne og mosen bliver fjernet fra facaden. Det vil blandt andet betyde, at en facaderens også være ideelt for en evt. køber, da det en investering i opkvalificere husets tilstand. Det gør både huset flottere at se på og dermed kan det også være lettere at sælge.

Alt efter typen på din bolig samt hvilke materialer der er blevet anvendt, kan der være mange forskellige muligheder og løsninger for en facaderens. Du bør derfor kontakte din lokale fagmad med speciale i facaderens, for at høre nærmere om dine muligheder. Hvis du er bosidende i Aalborg eller Nordjylland, kan du læse nærmere om dine muligheder her

Flere Nyheder