Sådan kommer du bedst fra start med din hjemmeside

17 October 2021 Steffen Petersen
Sådan kommer du bedst fra start med din hjemmeside

editorial

Hvis du har en virksomhed, som du gerne vil have en hjemmeside til, så er der nogle ting, du skal være opmærksomme på. Det vil vi afdække i dette indlæg. Her vil vi nemlig liste de ting, som du skal have gjort før og efter du har startet din hjemmeside op. Læs med her og bliv klogere på emnet.

 

 

1. Et domænenavn

Før du kaster dig over at lave en hjemmeside, så skal du faktisk have et domænenavn. Et domænenavn er det, som dine kunder skal finde dig på. Med andre ord, så er det det navn, som du taster ind i adressefeltet oppe i den øverste bjælke. Eksempler på dette er Google.dk eller Facebook.dk. For at dine kunder skal kunne finde dig, så skal du have et domænenavn. Find gerne på et kreativt, så du ikke skal bruge længere tid på at søge om domænenavnet er tilgængeligt. Du kan tjekke dit domænenavns tilgængelighed på Simply.dk eller Dandomain.dk. Hvis det er ledigt, så kan du købe det.

 

2. En hjemmeside

Når du har fået købt dit domænenavn, så skal du i gang med at bygge din egen hjemmeside. Du skal bruge et CMS-system til at hjælpe dig med at bygge din hjemmeside. Her bruger de fleste WordPress, fordi det er meget brugervenligt og der er allerede eksisterende templates derinde. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge det, så kan du forhøre dig blandt venner eller familie, om der er nogle, der kender til systemet. Ellers kan du også finde videoguides på Youtube. 

 

3. Webhosting

Når du har fået din hjemmeside færdiggjort og det hele bare kører, så skal du finde webhosting. Webhosting hjælper dig med at blive synlig på internettet. Så du skal med andre ord købe dig adgang til at være på internettet. Du kan finde forskellige udbydere af webhosting, hvor prisen kan variere meget. Derfor anbefaler vi, at du søger på forskellige firmaer og deres hosting priser, så du kan finde en, der passer med dit budget. 

More articles