Sådan kan du få glæde af aloe vera

19 september 2019 Emilie Jacobsen
image

editorial

Aloe vera planten er som en hemmelighed, naturen har gemt til os. I mange år blev den brugt til at helbrede, men så blev den glemt, og vi er nu først lige ved at finde ud af, hvordan vi kan bruge den igen. Det er ærgerligt, at den har været i glemmebogen så længe, for det er en naturlig måde at helbrede, lindre og styrke din krop. Derfor er det også en plante, som du bør kende til. 

Aloe Vera kan først og fremmest være med til at styrke din hud. Du kan derfor bruge den i creme eller shampoo, hvor den daglige påføring naturligt vil være med til at styrke den. Har du brændt dig eller er blevet solskoldet, kan du også have glæde af aloe vera. Den kan nemlig hjælpe med at lindre smerten og få såret til at hele hurtigere. Du kan for eksempel få after sun med aloe vera. 

Endelig er det også muligt for dig at drikke aloe vera. Dermed kan din krop optage de gode stoffer fra planten på en helt anden måde, end hvis du smører den på huden. Det er derfor bestemt også værd for dig at overveje. 

Et af de steder, hvor du kan få mange forskellige former for produkter med aloe vera, er på webshoppen veracura.dk. Det gør det nemt for dig at finde det produkt, der giver dig mulighed for at indtage aloe vera på den måde, som du ønsker. Du kan købe produkterne enkeltvis eller for eksempel købe en skønhedspakke. Med den får du en række forskellige produkter, som du kan bruge på forskellige måder. Det er blandt andet shampoo, bodylotion, spray og drikke aloe vera. Det giver dig mulighed for at indtage den på forskellige måder og dermed finde ud af, hvilken du foretrækker. Det er jo altid forskelligt fra person til person. 

Flere Nyheder