Sådan kan dit barn lære dansk

15 januar 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Når man har børn som går i skole, så er det nogle år, hvor der er fuld gang i læringen. Det er dog ikke alle børn, som har lige nemt ved skolen. Måske er der nogle bestemte fag, som er ekstra svære at få til at give mening. Og netop dette kan give stor frustration for et barn. 

Som forældre ønsker man naturligvis, at ens barn får den bedst mulige skolegang. Og i nogle fag vil man sagtens kunne hjælpe, hvorimod andre fag vil kunne give lidt ekstra udfordringer. Heldigvis så findes der super gode muligheder for ekstra hjælp til de børn, som kunne bruge en ekstra hjælpende hånd. 

Lær dansk gennem ekstraundervisning

Når man kontakter et firma, der skal hjælpe med ekstraundervisning ift. at lære dansk, så er det langt de fleste som tilpasser undervisningen individuelt. I denne type undervisning kan dit barn typisk blive styrket i sit dansk, som kan gøre det nemmere at læse, stave og generelt formulere sig, så andre omkring dem forstår dem bedre. Og det kan naturligvis alt sammen være med til at øge barnets selvtillid, både i skolen og derhjemme. Dansk er nemlig noget, som er med i alle fag i folkeskolen, og når der skal laves stile, opgaver m.m., så kan det gøre alle fagene bare en smule lettere, når barnet også er styrket i sin evne til at stave og læse. 

Det er naturligvis alfa og omega med gode undervidere, hvis man sender sit barn til ekstraundvisning. Det er nemlig ofte fagligheden hos læreren samt lærerens personlige stil, som har en betydning for de ting, som barnet ender med at få med fra undervisningen. Og heldigvis kan ekstraundervisning komme helt ned i øjenhøjde og der er tid til, at dit barn kan få præcis den hjælp, der er behov for, når vedkommende skal lære dansk

Flere Nyheder