Sådan får du et skinnende badeværelse

28 november 2021 Steffen Petersen

editorial

Der er nogle opgaver, som, uanset hvor nødvendige de er, hverken er sjove eller behagelige. Rengøring af badeværelset er, for mange mennesker, en af disse opgaver. Det er nok de færreste, der har lyst til at skrubbe og vaske et toilet, men det er et nødvendigt onde, for; et beskidt badeværelse kan medføre skimmelsvamp og ubehagelige lugte. Heldigvis er der mange måder at gøre arbejdet lettere og mere overskueligt på.

Dette blogindlæg vil tage dig igennem, hvordan du kan gøre processen lettere, så læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Læg en plan

Vores første råd er at lægge en plan. Det lyder måske temmelig simpelt og det er det måske også. Men ta’ ikke fejl. Det tager måske lang tid at lægge planen første gang, men derefter vil den spare dig for en masse tid. Du bør nedskrive de ting, som du skal rengøre på badeværelset og så kan du f.eks. aftale med dig selv, at denne rengøringsproces skal foretages en gang om ugen. På denne måde sørger du også for, at der aldrig når at blive meget beskidt, fordi du jævnligt svinger en våd klud.

Grundig rengøring af våde arealer

Det giver sig selv, at der er nogle områder på dit badeværelse, som er værre at rengøre, end andre. Det er de færreste, der elsker at rengøre toilettet eller rense kloakken. Men det er ikke desto mindre måske de vigtigste ting at rengøre, da det er nogle af de steder, der samler mest snavs og bakterier.

Du kan gøre din rengøring nemmere ved f.eks. at forebygge kalkpletter og sæberester i badet. Det gælder både for brusebadet og for badekarret, der begge samler på disse ting. Hvis du skylder grundigt efter, hver gang du har været i bad, og derefter tørrer alt vand væk, så er der mindre risiko for kalkpletter og sæberester. Er skaden sket og er dit badekar fyldt med kalkpletter og slidte plamager i emaljen, kan du vælge at få en koldemaljering af badekar.

God fornøjelse med rengøringen!

Flere Nyheder