Så skal det her galvaniserede bord dækkes op

11 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Et galvaniseret bord er som regel et, man bruger som serveringsbord, eller man kan bruge det udenfor, hvor det kan fungere som udendørsbord.

Den slags er lette at gøre rengøre og vedligeholde, og så tager de heller ikke så lang tid at lave, som når man skal lave et bord af træ for eksempel, hvis man har mange krav til den slags.

Et galvaniseret bord behøver heller ikke veje så meget, hvis man har forstand på at lave det uden tunge elementer, hvorfor man let kan flytte det rundt.

Men man kan sådan set også bruge det som spisebord, hvis det passer ind i ens indretning, eller man netop befinder sig ved dække bænkbord, hvor man skal have dækket op til at spise.

Dog kræver det jo så lige, at man har styr på, hvad der skal dækkes op til, så det hele kommer til at fungere.

Det her skal med, når et galvaniseret bord skal dækkes

Det er meget smart, hvis man har andre til at ordne maden, mens man selv dækket bordet, så man laver en klar arbejdsfordeling på den måde.

Så skal man ikke hen at dække bord, EFTER man har lavet mad, så maden eventuelt bliver kold.

Men hvis man befinder sig udenfor, og man har taget en frokostkurv med og ikke skal grille, så er maden jo sådan set parat, så man kan hjælpes ad med at dække bordet.

Som det første skal man så finde ud af, hvor mange man skal sidde til bords og gøre plads til dem med albuerum.

Så er der tallerken, bestik, glas/kop med eventuelt serviet, der skal til, mens nogle af de andre ting er noget, som man selv må dække ud efter eller spørge efter, når man skal bruge det.

Så er man klar til at spise ved et galvaniseret bord.

Flere Nyheder