Rummeligt konferencecenter i Sønderborg

16 oktober 2019 Simone B

editorial

Gode omgivelser til vellykkede møder, kurser og konferencer

Vellykkede møder og konferencer med succesfulde resultater som følge kræver de helt rette omgivelser. Det kan knibe med at finde det perfekte sted, der rummer det hele, og som kan huse alle mand. Rummelige og inspirerende lokaler, auditorium, undervisningslokaler samt gode muligheder for overnatning, hvis I kommer langvejs fra, er alt sammen faciliteter, der kan være nødvendige i forbindelse med vellykket møde-, kursus- og/eller konferenceafholdelse. På Sandbjerg Gods i Sønderborg finder I det hele samt meget andet på ét og samme sted.

Godsets mange faciliteter 

Sandbjerg Gods fungerer som Aarhus Universitets kursusejendom, men står også klar til at huse møder, konferencer og uddannelsesaktiviteter for alle uden tilknytning til universitetet. Godset rummer mange bygninger, som hver især huser gode omgivelser og faciliteter til møde- og konferenceafholdelse. Herunder kan nævnes auditoriet, som ligger i det gamle brænderi samt forskellige grupperum, undervisningslokaler og møderum. Godset er desuden rigt på attraktive opholdsarealer for gæsterne i form af spise- samt fjernsynstue, kabinet, bibliotek og havestue blandt mere. I opholdsrummet i bygningen Enghus kan gæsterne nyde udsigten over Møllesøen, og i kælderens opholdsrum kan gæsterne bruge deres fritid før og efter møder og undervisning med en tur i sauna eller en omgang bordtennis eller billard.

Faciliteterne er i orden, og I kan få adgang til både projektorer, Whiteboard-tavle, lærred, højtaler og mikrofon samt kopimaskine og naturligvis trådløst internet overalt på godset. Alle forudsætninger for afholdelse af vellykkede kurser er derfor til stede i godsets konferencecenter. 

Sandbjerg Gods kan desuden benyttes af op til 105 sovende gæster, hvis I kommer rejsende fra andre dele af landet og skal nyde godt af godsets mangeartede faciliteter henover flere dage. De 105 sengepladser er fordelt på 74 værelser, og værelserne er spredt ud over de forskellige bygninger, som godset består af. 

Se meget mere, og book godset til jeres næste arrangement. 

 

 

Flere Nyheder