Renlighed under erotik med hygiejne produkter i høj kvalitet

11 februar 2019 Astrid Pedersen

editorial

God sex kræver renlighed – især i de intime områder. Ingen har lyst til at få en ubehagelig overraskelse under eksempelvis anal sex, og de færreste synes, at det er sjovt med en bakterie- eller svampe infektion i de nedre regioner oven på kønslig omgang.

Særligt opmærksom på hygiejnen bør man være, hvis der er eksterne remedier indblandet i den erotiske leg, for eksempel BDSM udstyr eller andet sexlegetøj. For mange materialers vedkommende er det ikke tilstrækkeligt med en nødtørftig vask med vand og sæbe. Her skal særlige hygiejne produkter til, som kan rense i dybden uden at ødelægge overfladen på udstyret eller legetøjet.

Grundig rengøring af sexlegetøj med hygiejne produkter fra love-lingeri.dk

I den online shop på love-lingeri.dk finder du hygiejne produkter til rengøring af sexlegetøj og erotisk tilbehør. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvilket hygiejne produkt, du bruger til rengøring af særlige materialer. De fleste former for sexlegetøj har en overflade, som er fremstillet af silikone baseret materiale, og dette bør steriliseres med særligt skånsomme produkter.

Herunder kan nævnes den desinficerende spray Fifty Shades Cleansing fra brandet Fifty Shades of Grey, som er særligt fremstillet til at rengøre sex artikler. Er du i besiddelse af en Fleshlight, som benytter det patenterede Real Feel Super skin polymer, kan du med fordel anvende Fleshlight plejende pudder til at holde overfladen ren og silkeglat efter anvendelse.

Produkter til personlig hygiejne

Når du skal rengøre dig forud for – eller efter – et analt samleje, kan det anbefales, at du anvender et særligt intim brusehovede, som erstatter det almindelige brusehovede i dit brusebad. Brusehovedet indføres let ved hjælp af glidecreme, og du kan således rense endetarmen for afføring, inden slaget skal stå. Rimba fremstiller også en Intimate Douche ballon, med hvilken du kan udføre rengøringen uden brug af din håndbruser.

Se hele udvalget af hygiejne produkter på love-lingeri.dk

Flere Nyheder