Professionel VVS hjælp fra autoriseret installatør

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når dit hus eller din lejlighed står for en større renovering, som også indbefatter køkken eller badeværelse, er der højst sandsynligt VVS arbejde involveret i projektet. Det kan for eksempel være i forbindelse med anlæggelse af dræn ved installering af en vaskemaskine eller opvaskemaskine, flytning af et afløb ved oprettelse af en bruseniche, eller sløjfning af en gas ledning.

Til denne type opgaver har du brug for hjælp fra professionelt hold. Disse opgaver hidrører nemlig fra de faste VVS installationer i din bolig. Og dem må du ifølge gældende dansk lovgivning ikke selv røre ved.

Hvorfor må jeg ikke lave VVS arbejde i mit eget hjem?

Måske tænker du at du sagtens selv kan levere en fuldt forsvarlig VVS løsning. Men her skal du tænke på at reglen om anvendelse af autoriseret VVS installatør ikke er lavet for at genere dig. Der er simpelt hen set for mange eksempler på at gør det selv amatørers klamphuggeri har haft katastrofale følger.

Forårsager du for eksempel en læk på en gas ledning kan hele familien og andre beboere i bygningen risikere kulilte forgiftning. Der kan også opstå en gas eksplosion, som kan ødelægge såvel materiel som mennesker.

Mangelfuld eller fejlagtig rørføring i forbindelse med flytning eller oprettelse af afløb kan være årsag til blanding af spildevand og drikkevand, hvilket kan forårsage forgiftning. Og opstår der vandskade på bygningen som følge af dit eget VVS arbejde er det meget lidt sandsynligt at dit forsikrings selskab vil dække hvis det ikke er en autoriseret VVS installatør der står bag rørføringen.

Hvor finder jeg en dygtig VVS installatør i Grindsted?

Er du bosat midt i Danmark, nærmere betegnet Grindsted, kan du med fordel kontakte Knud Petersen Filskov hvis der skal foretages ændringer i dine faste VVS installationer. Du kan læse mere på hjemmesiden https://www.knudpetersenfilskov.dk/vvs 

More articles