Professionel rengøring i Sydjylland

26 februar 2021 Astrid Pedersen

editorial

For de fleste mennesker er rengøring en sur pligt, som bare skal overstås. Det er de færreste, som synes, det er direkte sjovt at gøre rent – og derfor bliver rengøringen ofte trængt i baggrunden til fordel for mere inspirerende aktiviteter. Derfor kan du, såfremt du ønsker at opretholde en acceptabel hygiejne standard i din bolig, med fordel alliere dig med et privat rengørings firma.

Hvem kan hjælpe med professionel rengøring af mit private hjem i Kolding?

Er du bosat nær Kolding eller vejen i den sydlige del af Jylland kan du med fordel vælge Jims Rengøring som din private rengørings partner. Jims Rengøring er et rengørings firma med mange års erfaring inden for rengøring af private boliger såvel som af erhvervs virksomheder og offentlige institutioner.

Hos Jims Rengøring er du garanteret en solid rengøringsservice, udført af dygtige og erfarne medarbejdere med passion for deres arbejde. Jims Rengøring tilbyder professionel service til boligejere som ønsker grundig rengøring af såvel stuer og værelser som af køkkenet og af badeværelset. Samtlige medarbejdere hos Jims Rengøring er klar over at rengøring i private hjem er en tillidssag, og vil derfor optræde med største diskretion og respekt for dine ejendele.

Skulle du have særlige ønsker til rengøringen kan Jims Rengøring tilbyde en skræddersyet rengørings løsning som tager hensyn hertil. Det kan for eksempel være at du ønsker en speciel type rengørings middel anvendt, eller at du kune vil have gjort rent i bestemte rum. Du bestemmer selvfølgelig også selv hvor ofte du ønsker rengøring – for eksempel en gang om ugen, en gang hver fjortende dag, eller en gang om måneden. Og så er Jims Rengøring samtidig leveringsdygtig i diverse tillægsydelser, for eksempel vinduespolering eller vinduespudsning.

Du kan læse mere om Jims Rengøring, og indhente et skarpt tilbud på rengøring i din private bolig, på jims.dk.

Flere Nyheder