Professionel massage hos uddannet massør

26 juli 2019 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med regulære smerter og spændinger i musklerne omkring nakke, skuldre eller lænd? Har du en tendens til at pådrage dig skader i forbindelse med sport – eller har du en varig skade i dit bevæge apparat? Så ka duhøjst sandsynligt få glæde af en god massage.

Er massage ikke bare luksus og wellness?

Mange mennesker forbinder massage med dyre spa ophold eller en luksus, man tillader sig selv på ferierejsen. Og lige så mange tror fejlagtigt, at massage begrænser sig til at være et luksus fænomen, som kun giver øjeblikkelig velvære og afslapning. Dette er dog kun delvist sandt. Den form for massage, man typisk modtager på hoteller eller på wellness klinikker, er som oftest ikke en dybdegående massage.

For det første er massørerne på sådanne steder sjældent uddannet til at gå i dybden med behandlingen, og for det andet kender de ikke hver enkelt klient til bunds. Derfor bliver en sådan massage ofte en one size fits all behandling, som er vældig behagelig, men som ikke har nogen langtids virkende effekt.

Når du vælger at lægge din krop i hænderne på en dygtig og veluddannet massør, som kan arbejde i dybden med dine muskler og led samt dit bindevæv, vil du kunne mærke en øgning af din mobilitet samt en bedre smidighed i løbet af den første uge efter behandlingen.

Hvis du får tilrettelagt et målrettet massage forløb hos en erfaren massør, som således kan lære din krop og dens skavanker at kende, vil du på længere sigt kunne opnå et bedre blodomløb, en højere grad af balance i din krop, og måske endda forebyggelse og lindring af stress symptomer. Din massør kan arbejde med dine spændinger, således at de aldrig når ud udmønte sig i smertefulde myoser, og samtidig forebygge diverse sports skader.

Hvis du leder efter en god massage i Hammel, kan du klikke ind på kiropraktoren-hammel.dk og bestille tid online

Flere Nyheder