Professionel hjælp omkring et dødsfald

08 november 2019 Søren Black

editorial

Den bedste hjælp i en sorgfuld tid

En ting er vi mennesker i denne verden helt sikre på, og det er, at vi en dag skal herfra. Døden er et faktum, vi må leve med. Men derfor er omstændighederne omkring et dødsfald alligevel fyldt med sorg for de pårørende, der er tilbage. Og her midt i sorgen er der så ovenikøbet en lang række praktiske og juridiske ting, der skal ordnes. Når det kommer til at få styr på lovgivningen og de andre praktiske detaljer omkring et dødsfald, så er det bedemanden, du skal ringe efter. For Begravelsesforretningen Per Wraa kan nemlig komme dig og de andre pårørende til undsætning i en tid, hvor det kan føles som om, at din verden styrter i grus.

Hjælp i kapellet og med skifteretten

Begravelsesforretningen Per Wraa er din bedemand i Randers. Her kan du få den allerbedste hjælp til at komme godt igennem den sorgproces, der følger med det at sige farvel til de allernærmeste. Her ydes støtte og hjælp med alt det praktiske. Er der tale om en begravelse eller bisættelse i kirken, så er det jo præsten, der styrer seancen. Men er afdøde ikke medlem af Folkekirken, så foregår højtidligheden ofte i et kapel, hvor det er bedemanden, der står for at få det hele til at fungere godt. En bedemand som den du finder hos Begravelsesforretningen Per Wraa kan altså både assistere som en slags vært ved den sidste højtidlighed og kan samtidig hjælpe med at få sendt de rigtige informationer til skifteretten, så afdødes bo kan blive afsluttet.

Det handler om værdighed og respekt

Det var forfatteren Steen Steensen Blicher, der i sin tid skrev, at den største sorg i verden her er dog at miste, den man har kær. Derfor handler det om værdighed og respekt, når de pårørende til en afdød står og skal hjælpes godt videre. Disse dyder praktiseres i høj grad hos Begravelsesforretningen Per Wraa, der i mange år har hjulpet danskere i Randers og resten af Østjylland med at overskue livet efter tabet af en nær person.

Flere Nyheder