Professionel gulvsliber i Tilst – find ham online

05 March 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Er dit hus eller din lejlighed udstyret med et pænt og intakt trægulv – eventuelt et originalt et af slagsen, som dækker alle stuer og værelser – er du heldigt stillet i forhold til salg af boligen. Et trægulv er, uanset type, et stort aktiv for en hvilken som helst bolig. De fleste mennesker kan se fordelene ved et lækkert trægulv frem for et gulv ud af mere moderne materialer som for eksempel cement, beton, linoleum eller laminat.

Træ føles godt under fødderne, og da de fleste af os foretrækker at gå enten på bare fødder eller på strømpesokker i eget hjem, er det en stor fordel med et trægulv, som både isolerer bedre og føles mere eftergivende end nogen af de andre nævnte gulvtyper. Og så er et trægulv bare smukkere at se på – tænk på de lækre skibsplanker, som især findes i større lejligheder og huse i de små fisker lejer, eller de elegante sildebens parketter, som dækker gulvene i herskabslejligheder og patricier villaer.

Få gulvet til at fremstå fra sin bedste side med en gulvafslibning

bagsiden af medaljen er desværre, at et trægulv er utroligt krævende, når det kommer til vedligeholdelse og pleje. Du er nødt til at vaske dit olie, sæbe eller lud behandlede trægulv hyppigt og grundigt med plejende sæbe, hvis det skal holde sig smukt og rent. Og selv om du passer denne rutine til punkt og prikke, vil dit trægulv stadig med årene begynde at udvise tegn på slitage, som på et vist tidpunkt bliver så udtalt, at dit gulv kun kan reddes med en grundig og professionel gulvafslibning.

Hvis du går i salgstanker, kan det godt betale sig at få en professionel gulvmand til at forestå en gulvafslibning – især hvis du vil være sikker på det optimale resultat.

Du kan finde din gulvafsliber i Tilst på gulvkanonen.dk

More articles