Prøv nogle ukendte bed and breakfast-ophold undervejs på din tur

06 april 2021 Anders Lundtang Hansen
Prøv nogle ukendte bed and breakfast-ophold undervejs på din tur

Det lader efterhånden til, at man skal have planlagt det meste nu om dage, hvor man ikke må overlade noget til tilfældighederne, fordi man så er bange for, at der er noget, der skal gå galt.

Den slags er da også godt at have in mente i mange sammenhænge, hvis det er på arbejdet, med børnepasning, lektier og meget andet, som har en deadline, og hvor man skal bidrage til at holde samfundshjulene kørende, og andre er afhængige af en.

Men når man så holder fri, så siger man jo også, at man “trækker stikket” fra det, man er vant til.

Dog kan det nogle gange være lidt svært at ryste sig af de gamle vaner, hvorfor man måske her skal prøve at være lidt mere umiddelbar og spontan, da der ikke er alvorlige ting på spild – i fritiden skulle det gerne være hygge og sjov og spas.

Så når du tager på tur enten alene eller sammen med andre, så prøv at opholde jer nogle steder, I ikke havde set komme.

Det kan blive en epokegørende oplevelse med ny bed and breakfast

Dette kunne være, at man skal på ferie i Jylland, hvorfor man leder efter et bed and breakfast i Ribe, da det passer med ens rute på turen.

Man kan efterhånden tjekke det meste elektronisk forud, så man har en plan, og det er da også kun en fremgang, man ikke skal holde igen på.

Men hvad er det værste, der kan ske, hvis man ikke planlægger, hvor man skal sove om natten?

De færreste moderne, vestlige mennesker ender jo med at skulle sove på gaden; så selvom I måske har et favoritsted som bed & breakfast, så prøv dog et andet sted, end I er vant til, for det er den slags oplevelser, man ikke glemmer, når man bare kaster sig uvidende ud i nogle ting, man ikke kender udfaldet på.

Flere Nyheder