Prøv noget nyt og spændende på din stamrestaurant

05 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

For det første ville du nok blive kaldt kedelig, hvis du altid inviterede folk ud på den samme restaurant og aldrig oplevede noget nyt, medmindre familien er på ferie et sted, hvor der er alt for langt til den sædvanlige restaurant.

Men man kan jo bare være glad for at komme dette sted, hvor man kender de ansatte, de er bekendte med ens behov, og man oplever en virkelig god service, gode råvarer og hurtig betjening.

Det er her, man altid inviterer konen hen, og hun er faktisk med på den, for der er så mange gode minder forbundet med dette sted.

Faktisk kender kokkene og tjenerne jer så godt, at de nærmest allerede har skænket jeres favoritvin op, før I ankommer, når I har meldt jeres ankomst.

De er sågar parat til at tilberede jeres livretter, som de forstår at lave til perfektion, for det plejer I altid at bestille.

Men måske er det på tide at afvige lidt fra denne opskrift.

Man kan få en helt speciel madoplevelse på en restaurant

Når man nu ikke er mere eventyrlysten, end at man besøger den samme restaurant næsten hver gang, så er det måske noget med at besøge et andet sted på menukortet.

Man er så vant til at komme dette sted, at man dårligt behøver menukortet, selvom de kommer med det som en god service, men man bestiller “det sædvanlige” med det samme.

Prøv en enkelt gang at modtage menukortet og kigge det igennem på ny; der kunne jo være kommet nye retter til!

Og prøv så også at afvige lidt fra de ingredienser og madtyper, som du plejer at opleve.

Der er jo ingen skade sket ved at prøve noget nyt, medmindre man er allergisk, og måske får man en ny livret, så man har mere mod på at prøve en ny ret igen en anden gang.

More articles