Priser på gulvafslibning

31 maj 2021 Johanne Hansen

editorial

Den rette tid er kommet … 

Selvom Covid-19 er på vej i den rigtige retning, fylder den stadigvæk en del i vores liv. Dette med henblik på arrangementer, der stadigvæk er aflyst, ferier som stadigvæk ikke kan tages på osv. osv. Trods vacciner, masse tests, og jeg skal komme efter dig, ligger pandemien stadigvæk og truer. 

Vi må nok indse, at 2021 stadigvæk vil stå i historiebøgerne som påvirket af corona i næsten ligeså stor del som 2020 var. Derfor er der kun et ord, der stadigvæk er positivt og som stadigvæk gælder: Projekter. 

For hvis der er noget corona har lært os, er det tendensen til at gå igang med alle de projekter, som vi før i tiden simpelthen ikke har haft tid til. Det kan blandt andet være toilettet, som skal fikses, køkkenet der trænger til en kærlig hånd eller noget helt tredje.

Nyt gulv?

Derfor kan det også være en god idé at tjekke gulvafslibning priser i øjeblikket, hvis det er sådan et projekt, du skal igang med. Gulvafslibning priser kan nemlig godt være steget her under corona, ligesom at byggemarked priserne generelt er steget. 

Det betyder, at indhentning af materialer er dyrere end det har været før, og derfor kan det være smart at slå til, mens priserne er nogenlunde. Det er et spørgsmål om tid, før priserne sættes helt op, mener nogle, på grund af den store efterspørgsel på gør det selv projekter.

Der er nemlig ingen tvivl om, at corona har fået sat gang i folks huslige projekter, og hvis der er nogle, som ikke har lidt under corona krisen, så er det helt sikkert byggemarkederne: For dem har det bare været ren fest og farver. 

En anden mulighed er selvfølgelig at købe gulvbrædderne brugt eller simpelthen slibe dine egne brædder ned, hvis det er en mulighed.

Flere Nyheder