Postkasseanlæg leverer dine breve til døren

28 September 2020 Johanne Hansen

editorial

Få posten direkte til din opgang

Postkasseanlæg, tænker du? Hvad filan er det lige, det er? Det er de indbyggede postkasser, der altid er at finde i en opgang. De kan være store, de kan være små, de kan være grå, eller de kan være hvide. Fælles for dem er, at de alle har til opgave at levere post direkte til din dør.

Post fremfor digital post?

Nogle vil måske tænke: “Jeg modtager slet ikke post mere. Alt ryger alligevel ind i min e-boks.” Men ALLE har i sidste ende altid brug for en postkasse. Derfor er et postkasseanlæg også den mest optimale måde at strukturere dit lejlighedskompleks’ post på. 

I princippet kan et fysisk brev bare en del mere end et normalt brev. Det kan give følelser, det virker mere autentisk og sidst men ikke mindst, kan du gemme det på en mere ideel måde end at “flagge” den i din e-mail inbox. 

Man skal altså ikke undervurdere det trykte, og selvom mange vælger at modtage magasiner, få post og lignede online, vil der altid være nogle mennesker i din opgang som nyder det trykte endnu. Og det bør vi hylde, inden det med digitalisering forsvinder helt. 

Postkasseanlæg vs. normal postkasse

Et postkasseanlæg har også den funktion, at det oftest blender utroligt godt ind med resten af lejlighedskomplekset. Oftest fylder det ikke særlig meget i opgaven, da det er enten sat ind i væggen eller opstillet på en måde, hvorpå man ikke bemærker dem særlig meget. 

Man kan både få store moduler i selve postkasseanlægget, eller man kan omvendt vælge at få smalle postkassesprækker. Det er fuldstændig op til én selv, hvilket også er en fordel, da man simpelthen kan strikke designet sammen, som man vil, så det passer til lige præcis jeres lejlighedskompleks. 

En normal postkasse har sin charme, men ikke i lejligheder – der vil et postkasseanlæg uden tvivl være at foretrække. 

More articles