Pas på din hud med en god solcreme fra Australian gold

17 February 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Sommer er en tid for sol og varme. Det er også lig med at blive rød, skoldet og solbrændt. Derfor skal du altid huske at passe på din hud med en god solcreme. Er uheldet ude kan du med fordel bruge en god aftersun til at behandle din beskadigede hud med. 

Vil du vide mere om solcreme? Læs med i denne guide, og bliv klogere.

Hvilken faktor solcreme skal du benytte?

Faktoren på solcremen er vigtig. Hvilken du skal bruge, afhænger af hvor solbrændt du har til tendens at blive. Men også hvor højt UV-indekset er og hvornår du er ude på dagen. 

Er du ude omkring middag, hvor solen er allerværst for din hud, er det en god idé at bruge en høj faktor – f.eks. en faktor 30. Men hvis du er ude om formiddagen eller om eftermiddagen, og du ikke normalt bliver så rød, kan du nøjes med en faktor 20 eller 10. 

Har du børn, der skal have solcreme på og skal de ud og bade, kan du med fordel bruge en vandresistent solcreme med faktor 50. Så de er dækket godt ind. 

Hvornår er aftersun godt at bruge?

Hvis du er så uheldig at blive rød eller skoldet af solen, er det vigtigt, at du behandler den beskadigede hud. Det kan du gøre med en god aftersun, der køler huden ned igen. Den skal gerne bruges et par gange i løbet af dagen, så huden hele tiden bliver nedkølet og afslappet. 

Skal der være aloe vera i produktet?

En aftersun med aloe vera er et rigtig godt valg. Aloe vera planten er nemlig lidt af et magisk produkt. Det er godt til at regenere din hud og til at køle med. Så det kan du med fordel kigge efter, når du udvælger en aftersun. 

Læs mere om solcreme og aftersun produkterne Australian gold

More articles