På den her måde kan du lave forskønnelse af din arbejdsplads som elektriker

24 september 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

I denne artikel vil vi blive meget konkrete med, hvordan du kan gøre det spændende for medarbejderne som elektrikere at møde ind på arbejdspladsen, arbejde der lidt, hente varer, slappe af efter fyraften og så videre, inden de skal møde på arbejde.

Og for at gøre det virkelig konkret, så bruger vi et eksempel med, at man er ansat som elektriker i vanløse.

Som påskønnelsesmuligheder, hvor man ikke skal fornægte, at selv de mindste ting kan gøre en stor forskel, vil vi fremhæve følgende:

– Installér aicondition.
– Opsæt vandtanke.
– Indfør en frokostordning.
– Hav friske planter og alternativt kunstige planter, hvis man ikke har tid til at holde dem ved lige.
– Sørg for at gøre rent og bed eventuelt et rengøringsfirma om at gøre dette.
– Hav orden i sagerne, specielt på lageret, så man kan finde de nødvendige ting.
– Opsæt skraldespande til affaldssortering.
– Indfør en fredagsbar-ordning.

Som du kan se, er vi helt nede i det små, for selv forsømmelse af mindre ting kan gøre, at indekliamet bliver lummert, der er bananfluer ved gamle madpakker, og man kan ikke finde rundt i tingene.

Dette ødelægger fællesskabsfølelsen i firmaet Vanløse, hvorfor medarbejderne måske ser mere frem til at komme ud på arbejde hos kunderne, end at de gider bruge tid i firmaet mere end højst nødvendigt – og da slet ikke når man har fri!

Men ved at skrue på de parametre helt ned til skraldespande ved kontorpladser til at arrangere firmafester i lokalerne, så kan man gøre, at medarbejderne glæder sig til at komme på arbejde ved at se frem til alt fra de små daglige frynsegoder til de større begivenheder.

Og det er jo bevist, at glade medarbejdere yder en større indsats end dem, der bare føler, de skal have arbejdet overstået og ikke kan vente med at komme hjem igen, så det bare handler om at tjene penge for en.

Flere Nyheder