Overkommelig og effektiv installation af overvågning

05 november 2019 Sara Mortensen

editorial

Der fndes få ting, der er værre end at blive udsat for indbrud; hvad enten det er i eget hjem eller på arbejdspladsen. Tanken om ubudne gæster på ens private domicil vil for de fleste være helt uudholdelig og kan tilmed føre til, at man fraflytter sin bolig.

Statistikker og undersøgelser viser, hvordan antallet af indbrud i Danmark faktisk er tårnhøjt, hvis man skeler til vores nabolande. Hvorfor er uvist, men en af grundene er måske, at vi ikke er gode nok til at tage vores sikkerhedsforanstaltninger, hvad tyveri angår. Man kunne tænke, at det er fordi vi lever i et land, hvor tryghedsfølelsen ellers er klart dominerende; vi har grundlæggende en tro på, at vores medmennesker vil os det bedste.

Desværre er det bare ikke altid tilfældet – men et oplagt bud på en overkommelig måde hvorpå du kan højne sikkerheden er at installere videoovervågning. Dette gælder både i privaten samt på arbejdspladsen, og hos danske DKKamera finder du et bredt udvalg af bud på overvågningsløsninger i højeste kvalitet og i alle prisniveauer.

Du vil opdage, at overvågningskameraer i dag har en særdeles høj funktionalitet – især er det smart, at mange af dem kan kobles til Wi-Fi. En sådan kobling betyder, at du kan følge med i, hvad der sker – også selvom du ikke er i nærheden. Du kan også finde overvågning “i forklædning”, eksempelvis i form af kameraer skjult i ringklokker til din hoveddør. De laves så diskrete, at det aldrig vil opdages, hvis man ikke ved det. En ekstra bonus er, at de faktisk er ganske strømlinede i deres design, og det vil altså på ingen måde være en “øjebæ” på din facade; måske endda tværtimod!

Hvis du er i tvivl om, hvad dine behov er, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til DKKamera. Medarbejderne er klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål, ligesom du kan bede om ganske uforpligtende tilbud.

Flere Nyheder