Oplever du problemer med dit toilet?

13 januar 2022 Steffen Hansen

editorial

Problemer med toilettet kan forekomme i alle hjem, og vil sandsynlig ske for alle og enhver på et tidspunkt. Dog skal man ikke døje med problemerne i længere tid ad gangen, da det kan føre til endnu større problemer end ønsket. Hvis du har et toilet, der driller dig, så skal du handle med det samme. Læs med i dette indlæg, om hvad du kan gøre, hvis du oplever problemer med dit toilet.

 

image

 

1. Hvis dit toilet ikke vil skylle ordentligt ud

Hvis du ikke kan skylle ordentligt ud, så kan der være problemer med vandtrykket i dit toilet. Første ting du kan gøre, det er ved at rense dit toilet. Måske der er meget kalk i toiletrørene, der gør at den ikke skyller, som den skal. Du kan købe små kalktabletter, der vil rense dit toilet for kalkophobninger. Du kan finde disse kalktabeletter i de fleste supermarkeder. Lad dem virke natten over, så det går lov til at virke med sin fulde effekt. Hvis dette ikke hjælper, så kan der være en blokade i dit toilet. Her skal du kontakte en kloakmester, der kan lave en tv-inspektion af dit kloaksystem, for at vurdere om det er et problem, der kræver andre metoder. 

 

2. Hvis dit toilet lækker

Der skal helst ikke lække noget toiletvand på dit badeværelsesgulv. Så kan der være et problem nede dit kloaksystem, der trænger til øjeblikkelig inspektion. Her skal du kontakte en kloakmester, der kan komme ud og tilse problemet. Her vil han kunne vurdere, om problemet skal håndteres  lige nu og her. Herudover kan en kloakmester også vurdere, om det er nødvendigt at tilkalde en slamsuger til opgaven. Hvis du skal have en slamsuger til at udføre en kloakrensning i Storkøbenhavn, så kan du hoppe på internettet. Her vil du kunne finde autoriseret slamsugere i dit område. 

Flere Nyheder