Nyt skøde – få hjælp hos dygtig advokat til billige og faste priser

20 januar 2018 admin
image

editorial

Har du fundet en ny bolig, som du snart skal overtage, eller skal du skilles og overtage din ekspartners ejerandel af boligen? Så er der brug for udarbejdelse og tinglysning af et nyt skøde, som er din dokumentation for, at du ejer ejendom. Der er ingen faste regler for, hvem der skal udarbejdet skødet, men mange vælger at få en advokat på sagen, fordi en advokat har den nødvendige ekspertise og erfaring. Dermed behøver du ikke selv at skulle bruge tid og ressourcer på at sikre dig, at skødeskrivning og tinglysning foregår korrekt.

Tryg og professionel håndtering af din sag

Hos eBoligadvokat har de mange års erfaring med at udarbejde og tinglyse skøder i forbindelse med køb af ejendom, skilsmisse, familieoverdragelse eller ændring af ejerandele. Du får dermed professionel hjælp til, at sagen bliver håndteret korrekt, og alle data bliver indtastet i systemet. Du underskriver selv skødet med NemID, men det praktiske arbejde, som går forud, overlader du trygt til eBoligadvokat. Du får en tryg proces hele vejen igennem, uanset hvilken situation du står i.

Faste lave priser uden overraskelser

eBoligadvokat tager faste lave priser for skødeskrivning og tinglysning, og det har den store fordel, at du både får professionel hjælp til en favorabel pris, og samtidig undgår du dyre ekstraregninger. Du ved ganske enkelt på forhånd, hvad prisen for hjælpen er. Skødeskrivning koster 2.500 kr. ved boligkøb og 1.950 kr. ved familieoverdragelse, ændring i ejerandele, skilsmisse, separation eller samlivsophør. Priserne fremgår tydeligt af hjemmesiden https://eboligadvokat.dk/skoede/, hvor du finder mere information om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde dig.

Uddybende information og gratis samtale

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have uddybet den information, som står på hjemmesiden, så kan du booke en uforpligtende og gratis samtale ved at udfylde kontaktformularen, og så vil du hurtigst muligt blive ringet op af eBoligadvokat.

Flere Nyheder