Ny emalje til dit badekar er et ansigtsløft til dit badeværelse

24 september 2021 Kamilla Sonne

editorial

Er du en af de danskere, der er heldige at have et badekar? Så kender du sikkert den lækre fornemmelse af at lade sig glide ned i det varme vand og slappe helt af…

En følelse, der godt kan blive ødelagt, hvis badekarret ser slidt og træt ud. Er der gået hul på emaljen, ser det ikke alene grimt ud og kan begynde at ruste, men det gør også, at fugten kan trænge ind i badekarret.

Derfor kan det blive nødvendigt med en ny emalje til dit badekar. Dog er der ingen grund til at fortvivle – det er ikke så stort eller dyrt et indgreb, som mange går og tror.

Derimod kan du få et badekar, der ser lækkert og friskt ud, som var det nyt, uden at du skal gå igennem processen med og ikke mindst betale for et helt nyt badekar.

Er dit badekar slidt?

Hvis man kigger på, hvad et badekar bliver udsat for gennem tiden, er det ikke underligt, at det bliver slidt.

Især hvis man har børn eller kæledyr, kan der komme ridser og skrammer i emaljen, som med tiden udvikler sig til huller.

Hvis dit badekar er slidt, kan en ny emalje være løsningen. Det giver hele dit badeværelse et ansigtsløft, da det giver en flot og glat finish.

Du kan også vælge at få lavet den nye emalje til dit badekar i en ny tone eller glans, så looket bliver ændret en smule.

Professionel hjælp til ny emalje på badekar

Man kan i princippet godt emaljere sit badekar på egen hånd, men det er ikke noget, man bør kaste sig ud i, medmindre man har erfaring på området.

Heldigvis er det hverken dyrt eller besværligt at indhente professionel hjælp til ny emalje på dit badekar.

Klik her og læs mere om ny emalje badekar.

Flere Nyheder