Nødvendigt udstyr til din bil

27 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du tilbringer en god portion af din tid i bilen på vej til arbejde, så skal du have udstyr, der giver dig en komfortabel rejse. Med de mange timer bag rattet, så kan man godt blive træt eller uoplagt. Så er det vigtigt, du har udstyr til din bil, der kan give dig en god køreoplevelse. Vi vil skrive om to ting i dette indlæg, som du kan overveje at få installeret til din bil.

 

 

1. Apple Carplay

Hvis du har en smartphone, så kan du overveje at få installeret Apple Carplay til din bil. Med Apple Carplay kan du håndfrit betjene apps som Maps, Spotify, eller kontakter, imens du stadigvæk har øjnene på vejen. Hvis du ikke har navigation i din bil, så kan det være betydeligt nemmere for dig at have rutevejledningen på en skærm foran dig, fremfor du skal sidde fysisk med mobilen i hånden. Det er både farligt og ulovligt. Så du kan undgå dette, ved at få installeret Apple Carplay til din bil. Med Spotify appen kan du høre alle dine favoritsange, når du kører til og fra arbejde – eller de podcasts som du nu er fast lytter af.

Apple Carplay er et multimediesystem, der passer til de fleste bilmærker. Så du kan være heldig at finde dit bilmærke, hvor du kan få installeret Apple Carplay til. Det afhænger også af, hvor gammel din bil er. Hvis du har en ældre bilmodel, så kan det måske godt blive svært. Men forhør dig ved professionelle bilmekanikere om dine muligheder.

 

2. Fartpilot

Med en fartpilot kan du få systemet til at regulere hastigheden for dig, uden du selv skal gøre noget. Det kan være rart for dig, der sidder hver dag i bilen og skal køre i længere tid. Du kan sætte fartpiloten til det ønskede hastighed og så kan den selv regulere, hvor hurtigt du må og skal køre. Hvis du har en bil, der kører foran dig, så vil hastigheden falde. Fartpiloten gør dette, fordi den reducerer afstanden mellem dig og den forankørende bil. En fartpilot er godt givet ud, fordi du kan være sikker på at køre med den korrekte hastighed og du kan undgå at få fartbøder.

Flere Nyheder