Moderne badeværelsesindretning

17 april 2020 Marie Pedersen

editorial

Indretning af dit hus er ikke bare indretning af rum. Indretning handler i høj grad om personligt præg, og om at føle sig hjemme. Er du én af dem, der bladrer utallige magasiner igennem, og sukker over alle de flotte eksempler på perfekt indrettede rum?

Det behøver ikke være besværligt at skabe rammerne om dit liv gennem indretning. Det er filosofien bag Badogfliser.dk, der tilbyder et bredt sortiment inden for fliser, sanitet og baderumsmøbler.

I sortimentet finder du bl.a. keramiske fliser, der imiterer et råt trælook. Dette er perfekt til dig, der er vild med det rå, upolerede udtryk, men samtidig gerne vil have de fordele, der kommer med fliser. De er f.eks. lettere at rengøre og vedligeholde end træ. Desuden passer fliser bedre til klimaet på et badeværelse, da for meget fugt med tiden kan beskadige træ.

En trend der ser ud til at være kommet for at blive, er marmor. Det giver et eksklusivt og stilet udtryk. Du kan vælge mellem det klassiske grå/ hvide marmor, eller slippe kreativiteten løs med mørkere marmorfliser, f.eks. den brændte røde Rosso Verona, der er rødpoleret marmor fra Italien, eller den grønpolerede Verde Guatemala fra Indien.

Er du – ligesom indretningsbranchen – inspireret af natursten, fabelagtige farvespil og et enkelt udtryk? Vælg f.eks. skifer eller stenpaneler til at skabe det rustikke udtryk, som mange er vilde med. Dette udtryk kan især spores tilbage til den nordiske stil, hvor natursten og mødet mellem det rå og det stilfulde er i højsæde.

Tør du tage chancer og ikke blot følge tidens trends, er der rig mulighed for at kaste dig ud i designs der bl.a. indeholder mosaik og blanding af materialer, for at finde dit helt eget personlige udtryk.

Ud over et sortiment bestående af materialer til moderne indretning af dit badeværelse, kan du hos Bad og Fliser i samarbejde med en indretningskonsulent få sparring i forhold til hvordan du får skabt dit drømmebadeværelse. Her ønskes ikke at indrette for dig, men derimod at indrette med dig.

Flere Nyheder