Miljøvenlig gas i gasflasker fra Primagaz til virksomheder

26 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle vælge gas til din erhvervs virksomhed kan du med fordel vælge den rene gast type LPG.

Hvorfor skal jeg vælge LPG?

LPG er en gas type som er utroligt nem at arbejde med. Da LPG fortrinsvis består af gas arten propan vil du opleve at forbrænding af gassen ikke efterlader sod eller aske, og ikke danner giftige gasser. Dette skyldes at propan er et af de mest enkle molekyler som findes.

Blandt de andre fordele ved at anvende LPG er den høje flamme temperatur på 1980 grader Celsius – her får du rigtig meget varme og energi for pengene! Det høje energi indhold og ditto og brændværdi gør sammen med den rene forbrænding og det lave CO2 udslip LPG til en af de reneste brændstof typer du kan få. Samtidig er LPG vanskeligt at stjæle – og det harskner ikke i tanken!

Hvem er Primagaz?

Primagaz er en dansk leverandør af billig gas til erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner og private kunder. På grund af forhandler den miljø og klimavenlige LPG gas som fortrinsvis består af propan – et af de reneste og enkleste molekyler. LPG efterlader ingen spor i form af partikel forurening og er tillige rigtig nemt at arbejde med.

Primagaz er en del af verdens førende leverandør af LPG, nemlig SHV Energy, som opererer i fireogtyve lande fordelt på fire kontinenter. Dette forhold gør at Primagaz står utroligt stærkt i forhold til leverancer af den rene og miljø venlige LPG gas. Samtidig går Primagaz et ekstra skridt i kampen for miljøet og leverer desuden BioLPG – en variant af LPG som er fremstillet ved hjælp af biomasse.

Alle virksomheder i SHV fællesskabet arbejder aktivt sammen om at skabe de mest bæredygtige og klima venlige energi løsninger til private såvel som til erhvervs kunder over hele verden. Du kan, med andre ord, trygt og med god samvittighed købe gasflasker til din erhvervs virksomhed hos Primagaz – læs mere på primagaz.dk

More articles