Mangler du inspiration til en god date? Hvad med at tage på restaurant i Ringsted?

05 december 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Det kan være svært at finde på, hvad du skal lave med din kæreste eller din nye flirt. Det er selvfølgelig åbenlyst, at du kan invitere ham eller hende ud at spise, men hvor skal I lige gå hen? Hvis du bor i eller i nærheden af Ringsted, bør du overveje restauranten Ferdinands. Det er et bøfhus, hvor de serverer virkelig lækker mad. Det vil helt klart være med til at gøre, at I bliver sat i den rette stemning – og det er jo lige præcis det, som I gerne vil på en god date. 

Hos Ferdinands kan du vælge mellem en række forskellige bøffer, der alle er tilberedt af kød af en høj kvalitet. Noget af det er klassiske retter som oksemørbrad og Ribeye, mens andet er lidt mere utraditionelt. For eksempel en jalapeños Sirloin. 

Ferdinands aftenmenu er som udgangspunkt ikke for vegetarer. De har kun kød og fisk på menukortet. Hvis du tænker lidt forud, kan du dog godt få dem til at lave vegetarmad til din date. Du skal bare huske at sige til i forvejen, når du bestiller bord. Det samme er en god ide, hvis du eller din date har nogle allergier, som det er vigtigt, at de tager hensyn til. 

En anden mulighed, hvis du skal på date med en, der ikke spiser kød, er, at du tager vedkommende med på en brunchdate eller til deres smørrebrødsbuffet til frokost. Der vil være noget, som vegetaren også kan spise. 

Det er hyggeligt for jer, at I mødes tidligt på dagen og spiser sammen. Det giver jer for eksempel mulighed for at gå i biografen efterfølgende eller finde på noget andet hyggeligt sammen. Når I mødes tidligt, har I jo meget mere af dagen sammen, end hvis I bare mødtes og spiste aftensmad. Det er altid et godt udgangspunkt, når du skal på en date. 

 

Flere Nyheder