Maleri København? Find det bedste tilbud online

05 maj 2019 Astrid Pedersen

editorial

En grundig maling af lejlighed er ikke nogen lille opgave – i hvert fald ikke hvis resultatet skal være smukt, ensartet og langtids holdbart. Malerarbejde er andet og mere end blot at smøre maling på vægge. Det forarbejde, som skal til førend man kan kalde et stykke malerarbejde for vel udført, er både tidskrævende og slidsomt. Er væggene forsynet med gammelt væv eller tapet, som måske har set bedre dage – eller for eksempel er begyndt at slippe i hjørnerne og langs loftet – skal dette først fjernes.

Hvis du netop er flyttet ind i en bolig, som ikke er blevet sat i stand i mange årtier, er det meget sandsynligt, at pudset under det gamle væv eller tapet heller ikke er i den bedste stand. Det er ikke unormalt, at tidligere beboere blot har klistret nyt tapet oven på det gamle, således at tapet og væv sidder i mange lag. Og så er det meget sansyndling, at en væg skal pudses op på ny, førend der kan påføres maling.

I mange tilfælde vil væggen være bedst tjent med en fuldspartling – en procedure, som kræver håndelag, erfaring og tålmodighed.

Få malet din lejlighed professionelt – det betaler sig

Hvis du vil undgå det store besvær, som er forbundet med maling af lejlighed – og samtidig spare en masse tid – allierer du dig med en dygtig, professionel maler. På den måde er du sikker på, at du får det flotteste resultat: Vægge, lofter og indvendigt træværk, som holder sig flot, skinnende og ensartet i mange år fremefter. En dygtig maler, som kan sit håndværk, er super godt rustet til at foretage de rette vurderinger af, hvad der tjener dine vægge og lofter bedst, og tilrettelægge sit malerarbejde der ud fra.

Du kan få et uforpligtende tilbud på en faglært maler i København på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder