Maler i Korsør – Dit sikre valg

14 juni 2020 Athene Eriksen
Maler i Korsør - Dit sikre valg

Maler i Korsør – Håndværk og tilfredshedsgaranti 

Vi ønsker at give dig som kunde, en exceptionel oplevelse af et samarbejde med os. Vi sætter en ære i altid at levere et professionelt og grundigt resultat, samt ekstraordinær service. Vores fagkyndige og erfarne ansatte arbejder effektivt og med et smil, for at sikre din tilfredshed. Vi mener at det er vigtigt at have en god kommunikation og dialog. På den måde kan vi forventningsafstemme inden start, for at sikre at opgaven bliver udført efter dit ønske. Sikkerhed og tillid er altafgørende og vi forsikrer for, at arbejdet bliver udført til den aftalte pris og indenfor den aftalte tidsramme. Faktisk arbejder vi så meget efter disse grundlæggende principper, at vi har udviklet en tilfredshedsgaranti, for at du som kunde, kan føle dig helt sikker. 

Denne tilfredshedsgaranti inkluderer 3 års garanti på det udførte arbejde og vi opkræver ikke betaling for dette, før det færdige resultat er godkendt af dig. Vores kunder er vores top-prioritet og fordi vi ved at vores arbejde lever op til standarden. Derfor tøver vi ikke med at give dig denne sikring. Vi ønsker at du har et smil på læben, når vi tager afsted, da det også bidrager til at gøre vores hverdag, endnu bedre. Hvad enten du søger hjælp til at få malet dit hus, din stue, dit sommerhus eller din terasse, står vores professionelle team klar, til at give dig den bedste rådgivning og den bedste service. Hvis du ønsker at få besvaret spørgsmål omkring tidsrammer, priser eller noget helt tredje, på netop det du skal have ordnet, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os. Så kan vi sammen sætte os og finde den bedste løsning, som er skræddersyet til dig. 

For yderligere information omkring vores virksomhed, arbejdsmetoder, materialer m.m. kig på med på vores hjemmeside, hvor du vil kunne finde svar på alle dine spørgsmål: https://malerkanonen.dk/maler-korsoer/

 

Flere Nyheder