Makita batterier – her kan de bruges

29 juni 2020 Cecilie Mortensen
Makita batterier - her kan de bruges

Makita batterier er et af af de batterier, du næsten ikke kan undgå at høre om, når det kommer til elværktøj. Og for dig som ofte laver praktisk arbejde i hjemmet, så ved du sikkert også, hvor vigtigt det er med et godt batteri. Batteriet har utrolig meget at sige for, hvor godt du kan færdiggøre det, du skal lave. For hvis dit værktøj ikke kan holde sig kørende, så kommer du heller ikke særlig langt selv. Det er uanset, om du skal lave noget som privatperson eller som professionel. 

Hvis du derfor vil have fingrene i et batteri, som kan være med til, at du effektivt kan udføre dit arbejde, så er et Makita batteri et godt match. Denne type batteri er kendt for at være af høj kvalitet, og så kan det hjælpe med, at dit elværktøj er driftsikkert. Det gælder, uanset om der er tale om en vinkelsliber, rundsav, boremaskine, løvsuger, hækkeklipper, græstrimmer eller andet. 

Da Makita batterier kan bruges til mange forskellige slags elværktøj, så er det også en batteritype, som hurtigt vil støde på, hvis dit batteri skal fornyes. 

Sådan passer du bedst på dit Makita batteri

Hvis du gerne vil sikre dig, at dit Makita batteri kan holde sin levetid længst muligt, så er der nogle ting, du selv kan gøre. Først og fremmest er det en fordel, hvis batteriet er fuldstændig afladt, før det oplades. Derudover skal det helst ikke være til opladning, efter det er helt opladt. Hvis du allerede ved, at du ikke kommer til at bruge dit batteri i et stykke tid, er det en fordel, at det oplades til 40 %, før du pakker det væk. Som en sidste ting passer du også bedst på Makita batteriet, hvis du kan opbevare det et tørt sted, når det ikke er i brug. 

 

Flere Nyheder