Luksus, komfort og miljøvenlighed med BMW I3

13 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter en lille, kvik bybil, som du kan bruge til ærinde kørsel og kørsel over mindre afstande? Og skal den helst være lidt luksus agtig, samtidig med at den er miljøvenlig og energibesparende? Så kan du med fordel tage et kig på den smarte og kompakte BMW I3 fra det tyske luksus brand BMW.

BMW I3 – meget luksusbil for få penge

Det kan faktisk godt lade sig gøre at være både flot og miljøvenligt kørende. Den fikse BMW I3 som indtog markedet i 2013, fås både som ren elbil og som hybridbil med en kombination af el- og benzinmotor. Den 100% eldrevne model er ideel til kørsel i byen, da den ikke forurener, og samtidig – i kraft af sin kompakte størrelse – er nem at manøvrere og parkere.

Som ejer af en BMW I3 nyder du godt af såvel de fordelagtige parkerings- og opladnings muligheder for elbiler i byen som den lave vægtafgift og nedsatte afgifter på el- og hybrid biler. Du kan med god samvittighed køre rundt i din BMW I3 inde i byen, da den sviner minimalt. Og hvis du ikke har lyst til at betale en mindre formue for en ny BMW I3, kan du vælge at købe den brugt.

Find brugt BMW I3 hos en online brugtvognsforhandler på Biltorvet.dk

Sammen med sine konkurrenter i klassen, Renault Zoe og Nissan Leaf, er BMW I3 fint repræsenteret på markedet for brugte biler i Danmark. Hvis du således ønsker dig en kompakt bybil med et grønt image, kan du med fordel købe den brugt via en autoriseret brugtvognsforhandler. Så er du også sikker på, at din bil holder, hvad annoncen lover.

Hos Biltorvet.dk kan du finde annoncer fra brugtvognsforhandlere over hele Danmark, samlet eet sted. Så er du fri for at skulle kigge alle forhandlernes websites igennem. Med Biltorvet.dk er det nemt at finde netop den bil, du ønsker dig. Se alle annoncer for brugt BMW I3 på biltorvet.dk

More articles