Let og smertefri tandretning med Invisalign

17 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at få rettet de skæve bisser? Så bør du kigge på muligheden for en tandregulering med Invisalign.

Invisalign – den usynlige tandbøjle

En af de helt store fordele ved Invisalign skinner er at de er 100% transparente og samtidig er fremstillet så de sidder helt tæt til tænderne. Det betyder at hverken venner, familie, kunder eller kolleger kan se at du er i færd med at gennem gå et tandregulerings forløb.

Du vil kunne smile og tale som du plejer uden at skulle være nervøs for det rent kosmetiske. En Invisalign er således en del kønnere end en traditionel tandbøjle, simpelt hen fordi den ikke kan ses – og i øvrigt ikke virker hverken æstetisk eller hygiejnisk frastødende.

Med Invisalign er det lettere at holde tænderne rene og sunde

Især det med hygiejnen er en vigtig faktor når det handler om tænder. Er man iført en almindelig tandbøjle i metal – også kendt som en såkaldt togskinne, vil det være svært at holde tænderne helt rene hele dagen igennem.

En Invisalign skinne kan du tage ud når du skal spise, og børste tænderne grundigt inden du atter sætter den i. Dette giver dig langt bedre forudsætninger for at holde en fornuftig mund hygiejne da madrester ikke sætter sig i din Invisalign på samme måde som det er tilfældet med en metal tandbøjle.

Slip for gener i munden med Invisalign

De fleste mennesker som har prøvet at have fast monterede tandbøjler i metal kan huske hvordan den kunne slide på tungen og på indersiden af kinderne. Dette vil du ikke opleve med en Invisalign skinne, som er helt glat og sidder tæt til dine tænder. En Invisalign tandregulering er, med andre ord, en del mere komfortabel end den klassiske af slagsen.

Du kan få rettet tænder ved hjælp af Invisalign skinner hos Tandlægerne Søborg. Læs mere på tandlaegernesoeborg.dk.

More articles