Lad en dygtig kloakmester hjælpe, når der er problemer med rørene

Er du husejer bør du have kontakt til dygtige autoriserede fagpersoner, som kan hjælpe dig med de problemer, som kan opstå i bygningen. Det drejer sig, foruden en autoriseret VVS installatør og en autoriseret elektriker eller el installatør, og en autoriseret kloakmester. Og er du bosiddende i Københavns området kan du med stor fordel vælge Broder Hardkaare i forbindelse med kloak service.

Hvordan kan Broder Hardkaare hjælpe mig med kloakarbejde?

Broder Hardkaare er autoriseret kloakmester og kan således hjælpe med alt hvad der hidrører fra problemer med kloak systemet. Du kan for eksempel få hjælp til modernisering af dit kloak anlæg således at det imødekommer lovkravet om adskillelse af regnvand og spildevand, hvorved risikoen for overløb mindskes.

Broder Hardkaare kan samtidig hjælpe dig med en grundig gennemspuling af dine kloak rør samt en tv inspektion som kan afsløre eventuelle læk eller tilstopninger i kloakken. Skulle der være skader på dine kloak rør kan Broder Hardkaare hjælpe med at udbedre disse, og forhindre nye i at opstå.

Dette kan for eksempel ske ved hjælp af en effektiv autoriseret rottespærre som kan forebygge rotte invasion – et problem som kan medføre store og dyre skader på kloak systemet. Og har du ofte problemer med fugt i kælderen eller i husets fundament kan Broder Hardkaare hjælpe med nedlæggelse af et omfangs dræn eller en faskine som kan hjælpe med at holde grunden tør.

Døgnservice på kloakarbejde hos Broder Hardkaare

Uanset hvornår du oplever problemer med kloakken er det vigtigt at du får løst dem. I tilfælde af akut opstået læk eller tilstopning kan Broder Hardkaare rykke hurtigt ud, 24 timer i døgnet alle ugens syv dage. På den måde kan du sikre at eventuelle skader på kloakken eller på dit hus begrænses og dermed ikke bliver så dyre at udbedre.

Du kan læse mere om Broder Hardkaares ydelser og services på virksomhedens hjemmeside broderhardkaare.dk