Lad en dygtig designer formgive dit firmalogo

11 juni 2020 Astrid Pedersen
image

Er du i gang med at oprette en virksomhed, og kan du slet ikke vente med at betjene de første kunder og udskrive den første faktura? Så bør du sørge for først og fremmest at have dit firmalogo på plads.

Hvorfor skal min virksomhed bruge et firmalogo?

Et stærkt logo er helt og aldeles uundværligt for en virksomhed som ønsker at profilere sig skarpt på markedet og dermed skille sig ud fra konkurrenterne. Du vil aldrig kunne gennemføre en effektiv og hensigtsmæssig branding strategi uden et logo.

Det kan godt være du tænker at sådan noget som visuel identitet, logo og branding er flødeskum på lagkagen, og derfor må komme nederst på prioriterings listen. Men her tager du fejl. Profilering af virksomheden gennem branding er et ganske nødvendigt skridt på vejen til at vinde markedsandele, hvilket vil sige skaffe kunder og beholde dem.

Med en solid visuel identitet, ultimativt udtrykt i et vel designet logo, kan din virksomhed brænde sig fast i potentielle kunders og samarbejdspartneres bevidsthed. På den måde vil din virksomhed blive associeret med sit logo – og dette er måske et af de stærkeste virkemidler som findes inden for markedsføring.

Er du i tvivl om det veldesignede og gennemtænkte logos styrke, kan du bare tænke på McDonalds, som med store gule M’er formår at gøre dig opmærksom på at her kan du få et hurtigt burger måltid – helt uden at nogen yderligere forklaring er nødvendig. Du kan også tænke på andre ikoniske logoer som for eksempel Mercedes’ stjerne, Nikes Swoosh! og det klassiske Apple logo.

Hvor kan jeg få designet et flot og funktionelt firmalogo?

Den gode nyhed er, at det ikke behøver at koste en mindre formue at få udformet og fremstillet et firmalogo. Klik ind på Logoshop.dk og få et gratis tilbud på et billigt firmalogo.

Flere Nyheder