Lad dit lokale revisionshus hjælpe med regnskab og revision

31 May 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Driver du en virksomhed, eller er du i færd med at starte en sådan op? Så har du brug for hjælp til det daglige regnskab samt til virksomhedens skattemæssige og finansielle dispositioner. Og denne hjælpe kan du få hos en bogholder og en revisor.

Hvornår har jeg brug for hjælp fra en bogholder?

En bogholder er en specialiseret regnskabs medarbejder med stor ekspertise inden for økonomisk drift og administration af virksomheder. I gamle dage var en bogholder den person som holdt styr på bøgerne – fysiske optegnelser over virksomhedens økonomiske aktiviteter. Nu om stunder er bøgerne rykket online og er blevet digitale.

åledes består bogholderens opgave i at varetage postering og bogføring af virksomhedens udgifter og indtægter i et dertil indrettet regnskabs program, og samtidig forestå lønkørsler samt udstedelse af fakturaer og inddrivelse af skyldige beløb. Det er også din bogholder som sørger for at momsregnskabet er retvisende og indberettes rettidigt. Og så gør bogholderen det årlige regnskab klar til gennemsyn og revision.

Hvornår har jeg brug for revisoren?

Mange, især mindre, virksomheder har kun brug for revisoren i forbindelse med årsopgørelsen. Virksomhedens årlige regnskab godkendes af revisoren som forsyner regnskabet med det der kaldes en revisor påtegning og udfærdiger en rapport som uddyber de enkelte poster.

Med en dygtig bogholder og en ditto revisor er du således sikret at der altid er styr på virksomhedens økonomi. Og vælger du et revisionshus tæt på virksomheden er der samtidig grundlag for et stærkt og tæt samarbejde.

Få hjælp til bogholderiet og virksomhedens regnskab i Esbjerg

I Esbjerg finder du Raaby Revision ApS. Raaby Revision ApS lægger stor vægt på de tætte kunde relationer og betjener derfor fortrinsvis klienter i Esbjerg og nærmeste omegn. Du kan altid kontakte Raaby Revision ApS for en snak om dine behov for hjælp til regnskab og revision via hjemmesiden raabyrevision.dk

More articles