Lad dine medarbejdere vælge deres egen firmajulegave!

24 august 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Du kender det nok godt. Det er blevet tid til at købe årets firmajulegaver. Men du føler dig presset, for sidste år var dine medarbejdere ikke tilfredse med gaverne. Hvad gør du så i år? Hvordan gør du alle tilfredse? Du havde købt det samme til alle, og derfor var det svært at gøre alle tilfredse. Men du kan jo heller ikke købe forskellige gaver? Forskelsbehandling duer ikke.

Løsningen på dine problemer er faktisk ikke langt væk. Du skal simpelthen lade dine medarbejdere vælge deres helt egne firmajulegaver!

Derfor skal du lade dine medarbejdere vælge deres egen gave

Der er ingen minusser ved at lade dine medarbejdere vælge selv. Der er faktisk kun plusser. Ingen bliver sure og utilfredse, når de selv får lov at vælge. Ingen føler sig misundelige på kollegaens gave, for de kunne jo bare selv have valgt den samme. De forskellige gaver, medarbejderne vælger, giver også god anledning til sjove snakke på arbejdspladsen og måske til at lave noget sammen med sine kollegaer i fritiden. De kan faktisk være med til at skabe et bedre sammenhold. 

Julefabrikken har et stort udvalg af firmajulegaver

Når du skal lade dine medarbejdere vælge deres egen gave, skal det også være et godt sted, hvor der er meget at vælge imellem. Der skal simpelthen være noget for alle! Det er der uden tvivl hos Julefabrikken. Den online shop er spækket med fantastiske julegaveidéer. Der er:

– Chokolade, vin, delikatesser og slik

– Elektronik, spil og udendørs ting

– Ting til hjemmet, køkkenet og stuen

– Beauty, tasker, accessories

– Oplevelsesgavekort

..og rigtig meget andet. Der er helt sikkert noget for både hende som ham, for de unge som de voksne. Det er ingen problem at lade dine medarbejdere vælge julegaver hos Julefabrikken. Alle kan få en god ting, som passer til deres ønsker, behov og interesser. Se hele udvalget af firmajulegaver.

Flere Nyheder