Lad din psykolog på Frederiksberg hjælpe dig igennem krisen

31 March 2022 Astrid Pedersen
psykolog frederiksberg

editorial

Føler du at dit liv kører i samme rille – og at du ikke kan komme fri ligegyldig hvor hårdt du kæmper? Så gennemlever du sikkert en krise. Og du har muligvis brug for hjælp til at komme videre.

Hvad er en krise?

En krise er i bund og grund en tilstand af eksistentiel fortvivlelse. De fleste mennesker oplever fornemmelsen af meningsløshed og sorg som følge af eksempelvis et dødsfald i den nærmeste familie. Men en krise kan også opstå i andre sammenhænge, for eksempel i kølvandet på en grim og langtrukken skilsmisse eller et smertefuldt brud.

Et menneske kan opleve en krise i forbindelse med en fyring fra et job som måske har udgjort hele hans eller hendes identitet. Man kan nemt komme til at føle at grundlaget og berettigelsen for selve éns eksistens bliver revet væk under fødderne på én. Og så er det at man kommer i tvivl om hvad det egentlig alt sammen skal betyde.

psykolog frederiksberg

Få hjælp til at håndtere sorg og krise hos en dygtig psykolog

I mange tilfælde vil det være muligt selv at arbejde sig igennem krisen. Men der er absolut ingen skam i at have brug for en hjælpende hånd. Her kan en psykolog behandling være en god mulighed. Hvis du henvender dig hos en autoriseret psykolog kan du altid få den hjælp du behøver for at komme helskindet igennem krisen.

Det er faktisk en god idé at henvende sig til psykologen i det øjeblik du erkender at du ikke selv vil kunne hive dig selv op ved hårene. På den måde kan du undgå at blive stresset over situationen, og forhindre at denne udvikler sig til en svær depression.

Find den bedste psykolog på Frederiksberg

Leder du efter en autoriseret psykolog nær din bopæl på Frederiksberg kan du med fordel kontakte Lars Bjarnø. Klik ind og bestil tid på larsbjarno.dk

More articles