Lad din lokale gardinbus hjælpe dig med at vælge nye gardiner

06 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når hjemmet skal friskes op med nye farver på væggene – og måske endda nye, flotte møbler – må du endelig ikke glemme gardinerne. Rummets gardiner er en vigtig del af dettes indretnings stil. Passer gardiner eller persienner ikke til resten af interiøret, vil stilen blive brudt. Og så har du brugt penge på nyt decor til ingen verdens nytte.

Hvordan får jeg gardiner som passer til mine stuer og værelser?

Til gengæld er det ingen smal sag at anskaffe nye gardiner. Det er vigtigt, at gardinerne passer til vinduets mål, eller til terrasse eller altan dørens ditto. Derfor skal du være meget nøjagtig når du tager mål af såvel den udvendige som den indvendige del af dør eller vindues rammen.

Selv den mindste fejl i opmåling kan få konsekvenser for det færdige resultat. Når gardiner fremstilles efter mål, vil blot en enkelt centimeters fejlmåling skabe et mismatch mellem gardin og vindue. Og så er gardinet lige til at kassere.

Samtidig skal du, når du vælger stof til dine nye gardiner, tage hensyn til lys indfaldet i rummet og hvorledes gardinerne vil påvirke dette. Når man står i en stof butik, kan det godt være rigtig svært at skulle genkalde sig rummet og indboet deri, og holde dette op i forhold til gardinet. Alt i alt er det altså ret svært selv at skulle fremstille sine nye gardiner.

Lad Gardinbus.nu hjælpe dig med gardiner eller persienner

I stedet kan du kontakte Gardinbus.nu, og få hjælp fra en dygtig fagperson. Gardinbussen kommer hjem til dig med prøver på de ønskede materialer. På den måde kan du se hvorledes dit nye gardin vil passe til rummet. Gardinmanden vil rådgive dig omkring valg af farven og typen på dit nye gardin, og vil samtidig optage mål af vinduer og døre, så gardinet kommer til at passe helt perfekt.

Læs mere på https://gardinbus.nu/ 

More articles