Lån hos Bankly til en ny campingvogn

10 June 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Sommerferien er snart over os, og det danske land kalder endnu en gang, men hvor skal ferien gå hen, og er det muligt overhovedet at leje et sommerhus eller få et hotelværelse i år. Et godt alternativ er at købe en campingvogn, da den kommer med en flexibilitet, men også med en komfort, der gør det hyggeligt at rejse rundt i Danmark, som på nogle tidspunkter gør det svært med sit omskriftelige vejr. Du kan ansøge om et lån hos Bankly til køb af en ny campingvogn.

Når du ansøger om et lån og det er uanset størrelse eller om det er i en online bank eller i en traditionel bank, er det en god ide at undersøge lånemarkedet og ansøge flere banker. Ikke alene får du et bedre overblik over omkostningerne ved et lån, du får også mulighed for at vælge det bedste lånetilbud.

Sammenligningssiderne er guld værd

Som låneansøger kan det virke uoverskueligt at få et overblik over de forskellige lånemuligheder der er på det danske marked, men her kan sammenligningsiderne hjælpe dig. Hvis du indtaster få oplysninger omkring dig selv, vil de gratis finde mindst tre lån du kan ansøge. Er det online ansøger tager det kun få minutter at sende en ansøgning, så det er tid der er givet godt ud.

Samtidig stiller en online bank ikke krav om sikkerhed, men du kan forvente at de beder om dokumentation på at du har en indtægt, hvis du planlægger at låne et større beløb. Den dokumentation kan f.eks. være en lønseddel. 

For at kunne låne skal du være i besiddelse af et NemID, som skal bruges til at underskrive et lånetilbud. Du skal også have en email for at kunne modtage et tilbud og sidst men ikke mindst, skal du have en dansk folkeregisteradresse og være myndig og over 18 år.

More articles