Lån altid til de bedste fordele

25 januar 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Om givet muligt står du formentlig i den situation, at du inddirekte går rundt med et skilt, hvorpå der står “lån penge” efterfulgt af en pil, der peger mod dig.

For det er lidt pinligt at skulle bede andre om at låne penge, for for det første afslører man, at man enten ikke kan få økonomien til at hænge sammen, at man lever over evne – eller man er i et misbrug. Lad os håbe, det sidste ikke er gældende!

Nogle gange får man at vide, at det er smartest at låne penge af familie og venner, fordi man ofte kan få en fordelagtig lånemetode af dem, hvor man ikke skal betale af lige om kort tid, eller der måske ikke er en høj rente forbundet med det.

Men sådan nogle penge og lån mellem de nærmeste kan sætte sig sine spor for det andet.
Man kommer måske i følelsesmæssigt gæld, eller man føler sig rangeret under de andre, fordi man skulle låne penge.

Men for det tredje er det nok værst, hvis man ender med, at man ikke kan betale pengene tilbage, eller man ikke betaler dem tilbage hurtigt nok, så der måske uudtalt var blevet enighed om, men hvor man så bare gik forbi hinanden.

Ergo er det faktisk lidt en personlig ting det med at låne penge, som man helst ikke vil inddrage for mange nære relationer i.

Heldigvis findes der dog metoder, hvor du kan låne penge til fordele, uden du skal spørge de nærmeste om et lån, og det kan blandt andet være ved at spørge banken eller se nærmere på nogle af de moderne, hurtige lånemetoder, der er skudt frem.

Sidstnævnte kan give pengene til en hurtigt, men så kan der være en høj rente.

Man skal altid huske at læse lånebetingelserne efter i sømmene, for ingen låner jo penge gratis, når man er et firma, og et firma skal jo også selv tjene penge.

Flere Nyheder