Kreatin – når din performance skal forbedres

21 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om kreatin som kosttilskud og spekuleret på om det måske er noget for dig. I det følgende kan du lære mere om hvornår, hvorfor og hvordan man anvender kreatin.

Hvorfor anvende kreatin?

Dyrker du sport eller træning med et højt performance niveau på den korte bane kan du have glæde af kreatin produkter.

Kreatin virker nemlig som en effektiv booster når der skal udføres hårdt og krævende fysisk arbejde inden for kort tid. Det kan for eksempel være i forbindelse med vægtløftning eller kuglestød hvor du skal kunne yde en tung og svær præstation forholdsvis hurtigt og med eksplosions agtig kraft. Her har kreatin vist sig at være særdeles virkningsfuld hvis det indtages kort tid inden præstationen.

Der imod vil du så godt som intet få ud af kreatin produkter hvis du eksempelvis dyrker lang distance cykling eller ditto løb. Her har kreatin nemlig ingen indflydelse på præstationen. Kreatin kan således bruges til at fremme din præstation ved korte og hårde øvelser og såkaldt anaerobt arbejde, idet styrke og udholdenhed forbedres.

Dette betyder at du kan bruge kreatin i forbindelse med opbygning af muskelmasse idet kreatin produkter sætter dig i stand til at løfte tungere vægte – og dermed opnå en hårdere belastning af dine muskler – end du plejer.

Du bør altså overveje dine behov førend du investerer i kreatin produkter. Er du primært interesseret i en bedre kondition og forbedring af dine resultater på den lange bane er kreatin ikke nødvendigvis det rette kosttilskud for dig. Søger du der imod at øge din muskelmasse og opnå større styrke ved anaerobt arbejde kan du med fordel prøve kreatin.

Hvor kan jeg købe kreatin produkter i høj kvalitet?

Hos Only-Approved finder du godkendte kreatin produkter fra anerkendte brands. Klik ind og bestil kreatin produkter på Only-Approved.dk

More articles