Kompetent hjælp til ejendomsadministration i København

30 november 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du medlem af – eller måske endda formand for – bestyrelsen i din andels eller ejer forening? Så ved du sikkert, at arbejdet med boliger er krævende og til tider rigtig opslidende. Det er især de administrative opgaver, som involverer regnskaber og budgetter, som fylder i denne sammenhæng. Og derfor er det en rigtig god idé at få hjælp udefra – for eksempel fra et ejendomsadministration selskab.

Hvilke opgaver udfører en ejendomsadministrator?

Når du vælger at alliere dig med en dygtig ejendomsadministrator eller med et kompetent ejendomsadministration selskab, kan du forvente at kunne afhænde de tungeste opgaver som relaterer sig til økonomisk og finansiel administration af ejendommen.

Dette kan for eksempel dreje sig om diverse bogførings opgaver så som fakturering, udbetaling af diverse udgifter, opkrævning af månedlige bidrag til fælles udgifter eller andelsbolig afgift fra ejendommens ejere og andelshavere, samt balancering af regnskabet og klargøring af dette i forbindelse med den årlige revision.

Alt dette – og meget mere – kan dit ejendomsadministration selskab nemlig varetage – og da en ejendomsadministrator er specialiseret inden for dette felt, kan du roligt regne med, at foreningens og ejendommens økonomi og finansielle administration er i sikre hænder. Med en dygtig og erfaren ejendomsadministrator som nærmeste allierede kan du være trygt forvisset om, at økonomien til en hver tid er gennemskuelig og sund – så hverken du eller de øvrige beboere pludselig står ansigt til ansigt med grimme overraskelser.

Hvor finder jeg den bedste ejendomsadministration i København?

Er ejendommen, du bestyrer, beliggende i det københavnske eller på Frederiksberg, kan du med fordel tage kontakt til Bricks And Blocks. Ejendomsadministrations firmaet Bricks And Blocks er, med stifter og indehaver Monika Øgaard-Nielsen (uddannet og stats autoriseret ejendomsmægler) i spidsen, et stærkt bud på kompetent ejendomsadministration i København.

Du kan læse mere, og kontakte ejendomsadministration firmaet Bricks And Blocks, på hjemmesiden bricksandblocks.dk

Flere Nyheder